Sámándob készítő suli

Nagyon sok ember keresett meg az utóbbi időben, hogy magának szeretné a dobját elkészíteni, de nem akar emiatt egy komplett asztalosműhelyt berendezni. Elkezdett bennem érlelődni egy gondolat, hogy másokkal is megosszam a tudásom, de nem csak elméleti, az internetre feltöltött információkkal, hanem magát a gyakorlatot átadva. Így született meg Sámándob készítő suli gondolata, ami most már nem csak gondolatként létezik.
Ez a "tanfolyam" két napodat veszi igénybe. Ezen a két napon vállalom, hogy a dobkészítés minden csínját-bínját megtanítom neked, hogy tökéletes dobot, dobokat tudj készíteni. Első nap megismered a bőrfajtákat, a különböző faanyagokat, szerszámokat és eszközöket. Ezek után elkezdjük együtt elkészíteni a dobkávát, amivel még aznap annyira elkészülünk, hogy a következő nap ennek a kávának a kicsinosításával kezdjük és tesszük is rá a bőrt. Természetesen minden szükséges anyagot, szerszámot, eszközt biztosítok a számodra, neked csak egy jegyzetfüzetet és tollat kell magaddal hoznod. A második nap végére, komplett kész dobbal tudsz hazamenni.
Igény szerint a tanfolyam egy napossá is tehető. Ebben az esetben, kora reggel nekilátunk a káva elkészítésének, majd egy ebédszünet következik, s délután folytatjuk. Estére ugyanúgy kész dob lesz a kezedben, mint a két napos változat esetén.

Ha további információkra van szükséged keress bátran a 06-70-421-8033-as számon!
A legújabbak a Sámánboltban

Dobtáska, vászonból (több méretben, folyamatosan készül)


Ára: 12000 Ft

Jakut sámándob, 70 cm-es (folyamatosan készül)


Ára: 55000 Ft

Sámándob készítő készlet 55cm-es


Ára: 34000 Ft

Cédrusfából készült, faragott dobverő


Ára: 10000 Ft