Nyári tábor 2024


Sámánizmus az alapoktól, beépítve a mai világunkba, 21. századba

2024-ben egy új dolgot indítunk útjára: egy olyan tábort, ahol a Sámánizmus alapjaival lehet megismerkedni. A célunk az, hogy mindenki aki ide eljön, egy olyan tudást kapjon, amit könnyedén tud alkalmazni a mai világban, a Sámán Ősök szellemiségének teljes tiszteletben tartásával.
Ebben az éven július 10 és 14 között lesz a táborunk Alsótoldon, Nógrád megyében, egy csodálatos völgyben, a nagyszerűen felszerelt Csermely vendégházban.
A napjainkat tisztulási gyakorlatokkal kezdjük, majd következne a reggeli. Utána délelőttönként elsajátítjuk a sámáni lét titkait, gyakorlatokkal egybekötve. Ebéd után folytatjuk a titkok megismerését, és közben lesz lehetőség mindenkinek a saját dobjának az elkészítésére. Akinek már van dobja, de szeretne csatlakozni a kézműves foglalkozáshoz, a sámáni hivatás másik eszközét, csörgőt tud készíteni. Dob, vagy csörgőkészítés után egy gyakorlattal zárjuk a délutánt, majd vacsora következik. Estéinket tábortűz mellett elmondott esti mesével folytatjuk, illetve átbeszéljük a napunkat, hogy ki, mit értett meg, milyen élmények voltak. Ha kérdések merülnének fel, akkor ezeket átbeszéljük.
A legújabbak a Sámánboltban

Dobtáska, vászonból (több méretben, folyamatosan készül)


Ára: 12000 Ft

Sámándob készítő készlet 55cm-es


Ára: 40000 Ft

Cédrusfából készült, faragott dobverő


Ára: 10000 Ft

Kőrisfából készült, faragott dobverő


Ára: 7500 Ft